Swan Office & Technology Park

Situat în partea de nord a zonei de birouri Pipera, complexul îndeplineşte cele mai înalte standarde europene, ridicându-se la nivelul unui spaţiu de birouri de primă clasă.

Polonă 68 Business Center

Amplasat în zona centrală a Bucureştiului, aproape de B-dul Dorobanţi şi P-ţa Romană, complexul Polonă 68 Business Center se află într-un sector recunoscut drept centru de afaceri, care combină elemente urbane cu o arhitectură distincta.

Dorobanţi 16

Dispusă într-o zonă centrală, în inima Bucureştiului pe una dintre cele mai vechi străzi ale oraşului, vila Dorobanţi 16 se remarcă prin elementele unice arhitecturale.

Dorobanţi 18

Dorobanţi 18 este o reşedinţă care se remarcă printr-un rafinament aparte.

Dionisie Lupu

Situată în apropierea Pieţei Lahovari şi a Bulevardului Magheru, clădirea Dionisie Lupu a fost construită în 1866 şi este recunoscută pentru activităţile academice şi arhitecturale care au avut loc în interiorul acesteia de-a lungul timpului.

Eminescu 27

Cu importante valori arhitecturale și istorice, clădirea situată pe Eminescu 27 datează din sec. XIX, încadrându-se din punct de vedere arhitectural în categoria tranzitorie dintre stilul ecletic și cel în care predomină elementele neoromânești.